Radio Melbu takker snart av etter 35 år.

.Dager.
1
4
Timer
2
2
Minutter
4
7
Sekunder
0
4

1. desember 2019 legger Radio Melbu SA ned sin radiovirksomhet etter 35 års drift.

Fra radioens yngre år.

Radio Melbu SA har drevet lokalradio i 35 år, og finner det ikke bærekraftig nok til å fortsette videre drift. Radioen har en liten men trofast stab hvor flere har vært knyttet som medarbeidere i radioen over lang tid – noen i over 30 år. Samtidig med opphør av driften vil en verdifull kompetanse på lokalradiodrift bli borte. Det er med vemod at en går til det skrittet å avslutte lokalradiovirksomheten.

Litt av radiostaben i 2015 etter vi hadde fylt 30 år.

Radio Melbus stab har med årene blitt betraktelig mindre. Alt har nok sin tid. Interessen for drift av lokalradio har endret seg vesentlig siden 80 og 90’tallet spesielt.

Vi har erfart og lært veldig mye gjennom mange år. Mange trivelige gjester, opplevelser og oppdrag har vi hatt. – Men det koster å drive radio. Ting som bl.a. artistavgifter for å holde musikk på lufta, teknisk utstyr, bingopremier, frekvensleie, service og vedlikehold, strøm m.m. – er noen av de faste utgiftene som dessverre ikke går i balanse med våre inntekter. Så selv om vi i mange år har vært dugnadsdriftet, så ser vi det altså ikke økonomisk bærekraftig å fortsette.


Vi takker alle våre kjære medarbeidere, lyttere og samarbeidspartnere gjennom alle disse årene.
-Det var «steikanes arti» så lenge det varte.

Hilsen oss i Radio Melbu

Teknikken på 80’tallet.